Energiaoptimointia ja talotekniikkaa yli 10 vuoden kokemuksella

Energiansäästäjät – Helsingin okt huolto Oy

Ammattitaito

Olemme asentaneet uusia järjestelmiä ja huoltaneet satoja asuintaloja ja kiinteistöjä. Yrityksen tausta on ilmalämpöpumppujen asennuksessa ja ilmalämpöpumppujen huollossa, ja olemme asentaneet yli 1000 ilmalämpöpumppua erilaisiin kiinteistöihin, niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin. Henkilökunnallamme on alan edellyttämät luvat (TUKES) ja koulutukset.

 

Asiakaspalvelu

Hoidamme työmme mahdollisimman pienellä häiriöillä asiakkaillemme ja jätämme paikat aina siistiksi asennustöiden jälkeen. Olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiin ja auttamaan asiakasta erilaisten järjestelmien käytössä ja säädöissä.

 

Luotettavuus

Edustamme alan johtavia tuotemerkkejä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme varmasti laadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet. Seuraamme alan kehitystä ja otamme valikoimiimme luotettavinta tekniikkaa olevat testatut tuotteet ja palvelut. 

 

Turvallisuus

Kehitämme työturvallisuutta ja työergonomiaa jatkuvasti sillä hyvinvoiva henkilökunta pitää hyvää huolta myös asiakkaistamme.

Helsingin okt huolto Oy / Energiansäästäjät

Lauri Salomaa, yrittäjä
Puhelin: 044-3521818
Sähköposti:

Konepajankuja 1, 00510 Helsinki
Y-tunnus: 3197727-9

 

 

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Tiesitkö, että ilmalämpöpumpun asentamisesta omakotitaloon, huoneistoon tai vapaa-ajan asuntoon sekä ilmalämpöpumpun huollosta voit saada kotitalousvähennyksen? Lue lisää tästä

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme:

Pyydä tarjous