Monipuoliset palvelut ja laadukkaat tuotteet kotiisi tai kiinteistöösi

Kokonaisvaltaista palvelua energiakartoituksesta järjestelmätoimituksiin.

Laita asiantuntijamme töihin ja asumiskustannukset kuriin!

Teemme energiakartoitukset, järjestelmäasennukset ja huoltotyöt vuosien kokemuksella.

Energiansäästäjät

Energiakartoitus, nyt 298 €

Energiankäytön optimoinnilla on mahdollisuus saavuttaa todella merkittäviä säästöjä asumiskustannuksissa.Tarkastuskäyntimme sisältää mm. lämpökamerakuvauksen ammattilaitteistolla.

 

Energiansäästäjät

Ilmalämpöpumput – Asennus ja huolto

Olemme asentaneet yli 1000 ilmalämpöpumppua erilaisiin kiinteistöihin, niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin. Henkilökunnallamme on alan edellyttämät luvat (TUKES) ja koulutukset.

 

Energiansäästäjät

Ilma-vesilämpöpumput – Asennus ja huolto

Nykyiset ilma-vesilämpöpumput pienentävät lämmityslaskua jopa 50 % sähkö- ja öljylämmityksen rinnalle tai tilalle asennettuna. Ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu vesikiertoista lämmitysjärjestelmää käyttäviin kohteisiin.

 

Energiansäästäjät

Maalämpöjärjestelmät – Asennus ja huolto

Maalämpö säästää jopa 70% lämmityskuluissa! Nykyaikainen maalämpöpumppu on erittäin suosittu lämmitysmuoto edullisen käytön sekä huolettomuuden vuoksi ja se voidaan asentaa niin saneerauskohteisiin kuin uudiskohteisiinkin.

 

Energiansäästäjät

Aurinkosähkö – Asennus ja huolto

Edustamamme Scanoffice Premium aurinkosähköjärjestelmät ovat täydellisiä aurinkopaneelijärjestelmiä kotitalouksille. Aurinkosähkö voidaan käyttää suoraan kiinteistön sähkönkulutukseen ja mahdollinen ylimenevä osuus syöttää takaisin sähköverkkoon ja ”myydä” sen mahdollistavalle sähköyhtiölle.

 

Energiansäästäjät

Ilmanvaihtojärjestelmät – Asennus ja huolto

Ilmanvaihdon tehtävä on poistaa asunnoista muun muassa kosteutta ja erilaisia epäpuhtauksia ja varmistaa näin raikas, terveellinen ja viihtyisä sisäilma. Teemme ilmanvaihtokanavien vuosihuollot ja puhdistukset.

 

Energiansäästäjät

Nuohous

Tarjoamme nuohouspalveluita Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella. Säännöllinen nuohous parantaa paloturvallisuutta ja rakennuksen omistajan velvoite on lain mukaan huolehtia nuohouksesta määräajoin. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Soita tai lähetä sähköpostia myyntiimme:

Pyydä tarjous